Diensten

Afstellen cv-ketel

Wij stellen de cv-ketels af met de bijbehorende software van de ketelfabrikanten(indien mogelijk).

Hierdoor gebruikt de cv-ketel het gas efficiënter.

Een groot voordeel is dat de cv-ketel minder giftige stoffen uitstoot. Ook zal het comfort toenemen omdat de cv-ketel rustiger brandt.

Inregelen vloerverwarming

Het inregelen van vloerverwarming wordt vaak vergeten maar is wel noodzakelijk. Het zorgt voor comfortabele warmte,en een goed ingeregelde vloer zal veel minder energie nodig hebben om opgewarmd te worden.

Hier ziet u een voorbeeld,op de linker foto ziet u twee slangen die te veel water krijgen.

Deze slangen zijn van een inpandige badkamer en een gang(deze ruimtes werden ook te warm). De slangen in het midden zijn van de woonkamer en krijgen te weinig water,waardoor de woonkamer niet op temeratuur kwam.

Hierdoor werd er onnodig veel energie verspild. Op de rechter foto is de vloerverwarming bijna goed ingeregeld.

Inregelen radiator

Het inregelen van een radiator is zeer belangrijk,het zorgt ervoor dat de radiator de juiste warmteafgifte geeft.

Met een warmtebeeldcamera wordt de hoeveelheid water ingesteld dat de radiator instroomt. (soms is hiervoor een aanpassing aan de installatie noodzakelijk).

Hier ziet u dat er teveel water de radiator instroomt,waardoor er veel te heet water terug stroomt. (het water hoort eerst rustig naar de andere kant van de radiator te stromen)

Inregelen stadsverwarming

Het inregelen van stadsverwarming zorgt ervoor dat het aanvoerwater wat richting de woningen / bedrijven stroomt minder hoeft worden bijverwarmd en dat het water zo koud mogelijk terug stroomt naar de energiecentrale.

Een voordeel is dat het veel aangenamer warm wordt en je veel minder vermogen nodig hebt om een pand te verwarmen.

Bij bedrijven kan je dan een kleinere aansluiting nemen en bespaard dit weer op de jaarlijkse nota.

John Visser cv-optimalisatie gaat voor duurzaamheid en kwaliteit en werkt alleen met de beste materialen.

Laatste YouTube videos:

Tips & Trucs #8 Hoe maak ik een radiator schoon...

In dit filmpje leg ik uit hoe je een radiator schoonmaakt.. Als een radiator schoon is bespaar je ongeveer 2% op je energierekening doordat je meer convectie... Lees verder.

Duurzame energie #22 Uitleg over een Nefit Trendline Hrc30 CW5..

Deze klant heeft al sinds 2006 koude klachten omdat de kunststof leidingen in de vloer te klein zijn. Je kan met waterzijdig inregelen 99% van de klachten... Lees verder.

Referenties

Particulieren

Wat een vakman! Na zeven jaar ellende en steeds wisselende adviezen van diverse cv monteurs is eindelijk het probleem door jou opgelost. Wij kregen ons huis niet lekker warm. Het enige advies dat werkte was om alle radiatoren in huis en in de schuur bij koude dagen vooral helemaal open te zetten. Hoe zo goed voor het milieu…..? Dat wilden we niet. Toch... Lees verder.
Fam. S. de Ridder
Lexmond
Na ruim 32 jaar  in ons koophuis te hebben vertoefd is er het e.a.d verbouwd en vernieuwd  in de loop der jaren. Sinds kort hebben wij een  artikel  op internet opgepikt  van het bestaan van een nieuw bedrijf onder de naam John Visser cv-optimalisatie. De laatste jaren zijn er in het gehele huis nieuwe radiatoren geplaatst die nooitde... Lees verder.
H. Aalders
Nieuwegein
Via het project “CV optimalisatie” (Soesterkwartier Amersfoort) kwam ik in contact met  John Visser. Deze CV-optimalisatie heb ik in de maand december 2015 ook bij mij laten uitvoeren. John vertelt enthousiast over de mogelijkheden, legt goed uit én laat zien wat hij doet. De warmteverdeling in mijn huis was niet ideaal. De keuken die als... Lees verder.
T. Teunissen
Ermelo

Bedrijven

Sinds wij John Visser ons kantoorgebouw aan de Museumlaan 2 te Utrecht (ca 1250 m2)  waterzijdig hebben laten inregelen, zijn we van al onze warmte en koude klachten af. Daarnaast is ons monumentale gebouw (ca 200 jaar oud) ca 20% energiezuiniger geworden. Dit is voor ons (verhuurder) heel interessant omdat hiermee de huisvestingslasten van onze huurders... Lees verder.
Albert van Overhagen
 
© John Visser cv-optimalisatie 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl