Referenties

Particulier

Wat een vakman! Na zeven jaar ellende en steeds wisselende adviezen van diverse cv monteurs is eindelijk het probleem door jou opgelost.

Wij kregen ons huis niet lekker warm. Het enige advies dat werkte was om alle radiatoren in huis en in de schuur bij koude dagen vooral helemaal open te zetten.

Hoe zo goed voor het milieu…..? Dat wilden we niet. Toch hebben we dit jarenlang gedaan om ons huis warm te krijgen en te voorkomen dat de verwarmingsketel in storing ging.

In de krant lazen we over jouw bedrijf. Jij zou de cv installatie kunnen optimaliseren. Zou er dan toch een oplossing zijn?

Fantastisch, je hebt het voor elkaar. Onze vloerverwarming maakt het nu heerlijk behaaglijk in huis en dan ook nog voordeliger wat gas en elektra betreft. We zijn benieuwd naar de energierekening van komend jaar, maar bovenal genieten we nu eindelijk van de goed werkende vloerverwarming!!!

Dank je wel voor al je hulp!!

Fam. S. de Ridder
Lexmond

Na ruim 32 jaar  in ons koophuis te hebben vertoefd is er het e.a.d verbouwd en vernieuwd  in de loop der jaren. Sinds kort hebben wij een  artikel  op internet opgepikt  van het bestaan van een nieuw bedrijf onder de naam John Visser cv-optimalisatie.

De laatste jaren zijn er in het gehele huis nieuwe radiatoren geplaatst die nooitde volle afgiften van warmte hebben kunnen afgeven.Ook een  nieuw geplaatste vloerverwarming in de keuken was niet optimaal geplaatst en afgesteld.Door alles in twee dagen door dit bedrijf te hebben laten laten bijstellen en regelen, door goede directe afspraken en advies door dhr Visser, heeft ons huis een heuse upgrade gekregen wat resulteert in heerlijke kamers en vloer temperatuur. Door de kleinschaligheid van dit bedrijf worden de lijnen klein gehouden en is een snelle  service gegarandeerd.Wij kunnen deze firma van harte aanbevelen. Het voert uit wat wordt beloofd.

H. Aalders
Nieuwegein

Via het project “CV optimalisatie” (Soesterkwartier Amersfoort) kwam ik in contact met  John Visser.

Deze CV-optimalisatie heb ik in de maand december 2015 ook bij mij laten uitvoeren. John vertelt enthousiast over de mogelijkheden, legt goed uit én laat zien wat hij doet. De warmteverdeling in mijn huis was niet ideaal. De keuken die als aanbouw aan het huis ligt was moeilijk warm te krijgen. Reden genoeg om hier eens kritisch naar te kijken.

De werkzaamheden:
Het vermogen van de ketel is verlaagd naar ca. 50%.
De pompsnelheid van de ketel stond te hoog en is verlaagd. Hierdoor verbetert het   temperatuurverschil tussen het in- en uitstromende water van de radiatoren. Dit verschil moet ca. 15 graden zijn.
De thermostaatknoppen in de huiskamer zijn vervangen door “gewone instelbare knoppen”, omdat de thermostaat zich ook in de huiskamer bevindt en die elkaar tegenwerkten.
Een aantal radiatorknoppen zijn vervangen omdat ze niet in te regelen waren.
Er is een microbellen-ontluchter bij de ketel geplaatst, evenals een magnetische vuilafscheider. Deze laatste verwijdert roestdeeltjes,  die in de loop van de tijd het circulerende water verontreinigen.
Na het instellen liet John met een warmtebeeldcamera zien wat het effect van het inregelen zien: een betere warmteverdeling over de radiatoren.
Als CV-leek vond ik deze operatie zeer informatief en zinvol.
Hopelijk kan ik over enige tijd ook nog zien/ervaren of er een vermindering optreedt in mijn energieverbruik (gas). Nu merk ik dat de ketel veel rustiger brandt en de keuken wordt weer warm.

T. Teunissen
Ermelo

Bedrijven

Sinds wij John Visser ons kantoorgebouw aan de Museumlaan 2 te Utrecht (ca 1250 m2)  waterzijdig hebben laten inregelen, zijn we van al onze warmte en koude klachten af. Daarnaast is ons monumentale gebouw (ca 200 jaar oud) ca 20% energiezuiniger geworden. Dit is voor ons (verhuurder) heel interessant omdat hiermee de huisvestingslasten van onze huurders (gebruikers)zijn afgenomen. De verhuurbaarheid (concurrentie positie) is hiermee verbeterd ten opzichte van andere monumentale gebouwen. Daarnaast is het comfort enorm toegenomen, het hele gebouw wordt nu gelijkmatig verwarmd en er wordt geen energie meer verspild. Door deze ervaring laten wij ook nu onze andere panden (privé en zakelijk) waterzijdig inregelen. Tot nu toe kan John bij elk pand maatregelen treffen die een positief effect hebben op het comfort en de portemonnee.

Albert van Overhagen
 

Laatste YouTube videos:

Tips & Trucs #8 Hoe maak ik een radiator schoon...

In dit filmpje leg ik uit hoe je een radiator schoonmaakt.. Als een radiator schoon is bespaar je ongeveer 2% op je energierekening doordat je meer convectie... Lees verder.

Duurzame energie #22 Uitleg over een Nefit Trendline Hrc30 CW5..

Deze klant heeft al sinds 2006 koude klachten omdat de kunststof leidingen in de vloer te klein zijn. Je kan met waterzijdig inregelen 99% van de klachten... Lees verder.

Referenties

Particulieren

Wat een vakman! Na zeven jaar ellende en steeds wisselende adviezen van diverse cv monteurs is eindelijk het probleem door jou opgelost. Wij kregen ons huis niet lekker warm. Het enige advies dat werkte was om alle radiatoren in huis en in de schuur bij koude dagen vooral helemaal open te zetten. Hoe zo goed voor het milieu…..? Dat wilden we niet. Toch... Lees verder.
Fam. S. de Ridder
Lexmond
Na ruim 32 jaar  in ons koophuis te hebben vertoefd is er het e.a.d verbouwd en vernieuwd  in de loop der jaren. Sinds kort hebben wij een  artikel  op internet opgepikt  van het bestaan van een nieuw bedrijf onder de naam John Visser cv-optimalisatie. De laatste jaren zijn er in het gehele huis nieuwe radiatoren geplaatst die nooitde... Lees verder.
H. Aalders
Nieuwegein
Via het project “CV optimalisatie” (Soesterkwartier Amersfoort) kwam ik in contact met  John Visser. Deze CV-optimalisatie heb ik in de maand december 2015 ook bij mij laten uitvoeren. John vertelt enthousiast over de mogelijkheden, legt goed uit én laat zien wat hij doet. De warmteverdeling in mijn huis was niet ideaal. De keuken die als... Lees verder.
T. Teunissen
Ermelo

Bedrijven

Sinds wij John Visser ons kantoorgebouw aan de Museumlaan 2 te Utrecht (ca 1250 m2)  waterzijdig hebben laten inregelen, zijn we van al onze warmte en koude klachten af. Daarnaast is ons monumentale gebouw (ca 200 jaar oud) ca 20% energiezuiniger geworden. Dit is voor ons (verhuurder) heel interessant omdat hiermee de huisvestingslasten van onze huurders... Lees verder.
Albert van Overhagen
 
© John Visser cv-optimalisatie 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl